sábado, 30 de agosto de 2008

EXTREMODUROOOOOOOOOOOOO!!!

XICS NOVES NOTÍCIES!!!!!!!!! PANUS AND COMPANY. A VEURE, EM TINC QUE ENCARREGAR DE PILLAR LES ENTRADES PER AL CONCERT D'EXTREMODURO DE ONDA EL DISSABTE 18 D'OCTUBRE A ONDA. COM LI VAIG DIR A JOSE, COMPRARÉ 5 ENTRADES (1 COTXE) DE LES QUALS HI HAN TRES ADJUDICADES (XAVI, PAN, NEUS) LES ALTRES DOS ESTAN PARLADES ENTRE SERGIO I ANNA.

ARA VE LA NOTÍCIA. EL DIVENDRES 26 DE SETEMBRE ACTUEN AL CAMP DE FUTBOL DE BENIPARREL A VALÈNCIA. PER TANT, ON PREFERIU QUE ANEM? S'APUNTA ALGÚ MÉS. ABANS DE PUJAR A CATALUNYA (EL DIUMENGE) FARÉ LA COMPRA, PERQUÈ SINO PASSA EL QUE PASSA.

BESETS A TOTS (SI ENTRA ALGÚ)

miércoles, 27 de agosto de 2008

Açò està morido!

Ahí va una cançoneta a vore si reviscoleu tall d'aweles.

lunes, 11 de agosto de 2008

Cambrirock


Collons xics, açò està més mort que chanquete i franco junts. la puta mare que poques ganes de posar res, esteu fets uns güealacos muerminsmans de molt de cuidao.

a veure vos pase per ahí un festivalet de puta mare a cambrils pel finde del 22, 23, 24 aunque el 20 i 21 també hi han cosetes. si anem el finde, sols paguem 20 eureos d'entrada pa tot el finde. més a ous impossible.

Vos passe el cartell i a flipar, jejeje divendres molt guapet i de bon rotllo, dissabte per alucinar e fer el gambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!