jueves, 9 de diciembre de 2010

Finde del 18


a veure xics, vos propose un parell de cosetes. digueu opinions i qui s'apunta sobre tot.

El finde del 18 i 19 estaré per la terreta. Hem estat parlant d'anar el dissabte 18 a passar el dia a valdelinares i desprès al concert de benito kamelas i skape a sagunt al tornar. El Llevant juga dissabte a les 18 així que la cosa queda de la següent forma.

Proposta 1:
anem dissabte a Valdelinares: pau si ve i jo, tornem a les 16-16:30 a valència a veure el futbol i la resta pot estar fins les 17 que tanca i anar a mora, ens veiem a Sagunt. el concert comença a les 21.

Proposta 2:
Anem al futbol, ens veiem o bé a València o a Sagunt, desprès al concert. Deixem la neu per diumenge.

Jo personalment vote la proposta 1, ja dieu si vos apunteu i quina vos bé millor.

PD: el concert val 21 euros anticipada, 25 en taquilla. (he vist als dos en concert i sé que disfrutarem, recordeu la gossa sorda?...)

domingo, 5 de diciembre de 2010

Amic invisible


Si no me equivoque al final al xalet del carlos diguerem de donar els regals del amic invisible el dia de reis, xq així estarem tots.

La putada de sempre és que per al sorteig o estem tots (cosa sempre complicada) o algú arreplega paperets d'altra gent i al final s'entera fins i tot el wikileaks.

Total, que la neus és una friki i ha trobat un pàgina que fa el sorteig i li envia a cadascú el nom de la persona que li toca, i a més a més fa el sorteig sense que a ningú li puga tocar un mateix.

Lo únic que he de fer és ficar a la pàgina els noms dels que participen. Vaig a ficar la llista que jo crec, i si me'n deixe algun o ne fique algun de més digueu-me-ho.

Si ningú diu res faré el sorteig el diumenge 12 de desembre.

Llista:

Pan
Neus
Momo
CarlItos
Ana
Moxo
Peu
Murf
Xavi
Juanpa
Ali
Loko
MJ
Herto
Paki
Rafa
Isabel

Fiquem un tope de 15€?

miércoles, 1 de diciembre de 2010

Futbol 7


Esta semana juem? Si son contra les de la foto ve hasta el Juampa, jejeje