viernes, 12 de septiembre de 2008

CAMBRIROCK


Continuació del missatge anterior, llegir primer el de baix. A causa d'una errada l'enviat sense acabar. Així que ens veiem en un instant. ale pa bajo i luego buerbe.

Com deia en l'anterior missatge, van fer un concert espectacular i amb moltes versions. Moment orgàsmic quan sonen unes notes conegudes, no pot ser!!! si que és!!! "PALABRAS PARA JULIA" Eixe espectacular bolero argentí, encumbrat al cim més alt del rock per "los Suaves".

Però.. encara falta algo, portem més de dues hores de concert i falta algo!!! Ojala no te hubiera conocido nunca, para nop verte sin verte, para dejar de quererte. ohohohohohohoh!!! siiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

les 4:30 nosaltres pirant-nos perquè la conductora ja no podia més, i aquell encara dalt de l'escenari dient que està a gust i per tant continua tocant. No importa repetir cançons lo important és seguir...

MUCHACHITO TORNARÉ.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo m'apunto!!!!!

Mareeeee!!! Ojala no te hubiera conocido nunca!!! para no verte sin verte!!!! jejejej

Vaig arribar a casa una mica mal... però quin concertàs!

Llàstima que no vam poder demanar el quadre Xavi!! Hagués sigut massa.

Ens veiem aviat!!!!!

Anónimo dijo...

Pots estar segura que repetirem!!! Però primer ens toca SANTA TECLAAAAAAAAAAAAA I ahí hi ha molt de suc per a traure també!!! A més el senyor motxman se'n puja cap a dalt per disfrutar. a vore si al s'apunta algú més amb ell.

Per cert, parlant del concert. Al final no vaig poder dir res a Marta. Jajajajajajaja no la vaig ni veure practicament en tota la nit.

Ens veiem prompte. juguem diumenge a les 10 contra vendrell i a les 11:30 contra els altres. besets