lunes, 26 de octubre de 2009

El cap de setmana va agafant color i forma


Xics aquest cap de setmana per fi va agafant color i forma. Desprès d'una llarga tempoada suspesos de poder jugar a futbol 7. Florentino Perez ens ha alçat el vet al que estàvem castigats. En vista que els kakas i cristianos no podem remontar la gran desfeta, en crida a nosaltres per poder fer una gesta històrica i alçar aquest resulat tant vergonyós.

JA TENIM PISTA "DIVENDRES 21:30" AL TULELL, PER FÍ, AQUEST COP SÍ!

Aquest cap de setmana promet. A veure nens, aneu dient qui juga a futbol 7, qui a handbol o va a veure'l, qui va a la ferrata, a dinar... Per cert, IM-PRESSIONANT el concert de Sidonie i Mendetz, free from desire, la lala lalalala lalala lala... graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee TEMAZO

11 comentarios:

Pau dijo...

apunta dos derrick

Murf dijo...

Perfecte el futbol 7 el divendres, disabte festa halloween al Xalet del Itos, y diumenge a la via ferrata y gaspatxo. Cap de setmana perfecte, encara que estic cagat per la via ferrata,jeje.

Murf dijo...

Per cert, Y=i

Bandoler dijo...

Murf, a mi m'ha quedat tot clar menys una cosa. Sí Y=i, com buidem (es diu així despejar) la X?

Jejejejeje. Per cert, murf t'ha faltat una altra cosa, desprès del partit de futbol 7, toca la lià dels divendres, no t'oblides que eixa és la meva nit, a més, tenim a hector solter!

Jota (chulapunk y culé de Segovia) dijo...

He visto por ahí que amas al friki más friki de los últimos tiempos: Zeta el de la zarzuelapunk. Te comento para contarte que el tipo salió el otro día en el tú sí que vales. Puedes ver la actuación en el blog de zeta (http://www.zarzuelapunk.es)

Meji dijo...

La madre mia, realment comence a pensar que florentino s'està pensant seriosament cridar-nos per jugar al madrid, perquè desprès de lo vist ahir... jejejejeje

VERGONYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, EJEJEJEJEJEJE. Home jugaven contra l'Arcorcon i eixos de futbol saben mogollon, sempre s'ha dit, ejejejejejeje. A eixos els guanyem nosaltres a la pata coixa!

Herto dijo...

Jo i el meu germa tambe juem, pero si som molta peña no li dic res al meu germa, el disabte jo jue a les 19:00H contra el Alcasser B, espere vorevos alli i despres fermos la birrilla de rigor.
Ale fins despus dema, a les 8 en algun lloc per birretxar, no???

Anónimo dijo...

El rafa si baja... si que irá. tengo bastante mono de hacer algún deporte.

Ale

Xavier dijo...

La cosa va béeeeeee! ostia que borrego!

De moment som per jugar:

Xavi
Pau
Lluís
Murf
Hector
Pablo
Momo
Rafa (va, que vas a bajar y lo sabes)
Charly (yo crec que sí, pau confirma)

Si hi ha algú més, que aviseeeeeeeeee. Per cert, com està el temeta del dissabte nit, hi ha rol en directe? hi ha hallowen? hi ha ties en boles, follant-se i arrancant-nos el piu a mosos? Estarà el "JUANPA" (a veure i rajes una mica per aquí que et trobe a faltar, mua!)amb tanga de leopardo transparent, enculant al momo mentre li pega amb un l'àtigi de cuiro.

Juanpa dijo...

Lamente dir-te que molt al teu pesar i al del momo... que passe d'encular-lo, que te el anus de lija i no vull que se me gaste la pelila com si fos una llapicera dins un sacapuntas!

Xavieeeeer dijo...

EEEEEEEEHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

JUAAAAAAAAAANPAAAAAAA!
JUAAAAAAAAAANPAAAAAAA!

Bones! com va xic? tot bé pel poble? M'alegre de saludar-te i saber cosetes teves per aquest blog. Que tot s'ha de dir, està prou amariconat (i no ho dic per mi, jejejeje).

Fins d'ací un rato.