jueves, 15 de enero de 2009

PUES AQUÍ ESTAMOS...


Pues aquí estamos. En esta ciudad tan maja de Portugal.
Esta semana vivo en un Motel de carretera y la semana que viene entro ya a un piso, con piscinita climatizada, gimnasio, terracita, zona ajardinada... Vamos, que no creo que sufra mucho.
Supongo que nos veremos para la despedida de Hector, a no ser que alguien se pierda y venga a verme a por aquí.
Un abrazo chavales!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Motxoooooooooo!!

M'alegro que no ho passis mal doncs...

Els catalans (dic "els" pq ja estem convertint a alguns ex valencians, jijijij!!)ja vindrem home!! que ja saps que a l'hora de viatjar, no ens falta ganes!!

Que vagi tot bé!

Anónimo dijo...

Motxarro dues coses et tinc que dir.

La primera que estic enfadat amb tu, marxares i no enviares ni un misero missatge per dir que et piraves.

La segona, a pesar de la primera!!! els valencians que vivim a catalunya per conquerir-la (bàrbara, núria i jo) ja hem parlat que anirem un cap de setmana. Però al menys digues on collons estàs!!! perquè jo no tinc ni puta idea, a no ser clar, que no vulgues que anem.

Carlos dijo...

Pues és molt fàcil. Estic a Porto capital al carrer Joao de Deus 629. Les fotos del piso les publicaré la setmana que ve, però jo podeu vore per la descripció que no estic mal equipat. Només hi ha una habitació i un llit (tenen que dur un altre per al meu company de pis) però hi ha lloc de sobra per ficar una colxoneta o dos o tres... En cap de setmana seria collonut que vinguereu. Ara esta fent prou bon temps, però fa fresqueta.
Per cert, oblideu qualsevol prejudici sobre Portugal. Açò és més capitalista que els USA. Perque us feu una idea, a Porto i voltants hi han 8 centres comercials plens de tendes tremendes (Xavi, ja he vist una d'Adidas classics que fliparies). Espere noticies vostres.
Ciao!

Anónimo dijo...

Motxo! Serà una mica difícil venir a veure't!estàs massa poc temps!!!