domingo, 4 de mayo de 2008

EXCURSIÓ PER TARRACO (vol. 1)

Ja hem tornat a casa. Ens portem de Tarragona un montó de bons moments i... nous amics com el Jaume (crec que responia per aquest nom). Sens dubte, hi ha gent que "de major" voldria ser com ell. Va fer migues amb tots, com podeu vore a les fotos.
Fins i tot Pau no es va poder resistir a fer-se una foto amb semblant "crack" mediàtic.

Estiguerem amb la Bàrbara i la Núria, que foren unes amfitriones excel·lents, i també amb la Lourdes, que encara que va treballar tot el cap de setmana, va tindre el detall d'acompanyar-mos un parell de nits de festeta.

Al festival de música de Vila-Seca, ens trobarem amb un parell de Payos Ranger de València (un de Concentaina i un altre d'Alcoy). Responen al nom d'IX i estàn prou perjudicats. Però tocaven collonut.



Més aviat pujaré més coses. Pan, podries ficar també de la teua càmera, val?
Un abraç a tots.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Moxarro no està gens malament aquesta primera entrega sobre el cap de setmana. Sobre el fenómeno tan sols dir que tindriem q tenir un vídeo amb ell i la pillà de la poli. Bo, ja anirem comentant entre tots coses ara quan no estigam cansats. Motxo, pa, i neus meu de passar les fotos. Jose tu de paso em pots passar les de múrcia i grècia jejejejejejeje.

Anónimo dijo...

Marew mevA!!! L'arribada triunfal amb la moto, i després lo del mòbil...
I quan es va menjar el porro????? sort ke no ho vaig veure...

Ja sabeu!! podeu tornar sempre que vulgueu!! que la Núria us deixa l'apartament... jajaja

Anónimo dijo...

Mal element el calvorotas come-porros.

A vore si esta vesprada tinc algo de temps i puge les fotos dels dobles.