miércoles, 11 de junio de 2008

24 Hores i HANDBOL PLATJA

sENYORS Bandolers com estem, espere que una mica més vius que aquest blog. Si no escribim els de sempre ningú posa res, cabroooooons mirar si que sabeu sí.

A veure vos informe. En principi em fet un equip per les 24 hores de futbet d'alzira. Junt als bandolers els quals tenim notícies, estan vius i han dit que sí, estaran els següents convocats:

1 Segio Gallach "momo preedom"
2 "Destornillador" Javi Monzó
3 "Pim pam pum bocadillo d'atun" Isaak
4 "Panucci" Se Luiiiiiiiis
5 Motxo "la luz"
6 Pepe-repereperepereeeeeeee
7 L'andres nen l'andres
8 "Finidifonso" Herto
9 "l'únic que sap jugar a açò" Jose Carlos
10 "sivenim serà" CK
11 Power ranger rojo
12

I segur que em falta algú però ara no el recorde. Si algú vol algo que ho diga!!! per cert pan, tercer canvi de data. ara juguem el divendres 27 i jugues per "cocos"

HANDBOL PLATJA
L'altre tema a tenir en compte és el handbol platja de vilanova. aneu dient qui ve per saber els que som i veure si falta avisar algú. Les dates són el finde del 25 al 27

3 comentarios:

Anónimo dijo...

1er Xavi es Nidifonso no Finidifonso.
2on Yo a lo del handbol platja si que mapunte i la paki sens dubte que tame, lo que no se quin horari tindre ixa setmana, pero tu apuntam i ja vorem com anem.
I 3er i ultim, o vejem Espanya tatata este dissabte??
supose que al pub no?
Ale ja ens vorem este finde

Anónimo dijo...

Je nidifonso jo sabia que era algo així. Al handbol estic segur q paqui i tu s'apunteu i el espanya al pub com no. per cert, prepara 4 euros que tenim porra (2 pel dissabte i 2 pal pot que no entrares el primer partit)

je i al viña vos vull als dos també

Anónimo dijo...

Joer, 4 euros del ala que me toca portar...