martes, 22 de abril de 2008

Aniversari

Al final i fesprés d'una votació sempre renyida a passat el millor que podia ocorrer. Hi ha un empat tècnic entre les dues opcions més votades; Festival de Vila-seca i Romaní - Bananas. I ara què? doncs més fàcil impossible. El celebrem als dos llocs i au! Bo, un moment, jo pense que és la millor solució. Si el senyor Momo està d'acord tirem endavant.

Per tant, per una banda està el festival. No té molta història, qui puje a Catalunya al pont i el cap de setmana eixe és benvingut. festival al carrer de grups no coneguts i tota mena d'estils musicals. Està molt bé la veritat.

Per al següent cap de setmana hi ha dues preguntes, Qui ve? i si sopem en el romaní o a un bar? qui ve és important per demanar les entrades a bananas i que no ens coste pasta. també ens poden organitzar ells el sopar i més coses... el romaní també ofereix servei de restaurant, perruqueria (jeje), i fitnes inclús. Menu a 25 mauros. Ja no pagues entreda i tot això. entreu per explorer al romani (per explorar millor)jjeejejejeje. Bo xics, al llarg de la setmana anirem sabent més coses i deixant-ho tot enllestit. molts besets tontorrons.

No hay comentarios: