domingo, 20 de abril de 2008

Bandolers, després de casi un any amb el "pot passar" ha passat!. Els meus pares ja han venut casa m'abuela, a mitjans de maig he d'abandonar-la.

Així què, quan tot açò començà varios bandolers vam dir d'alquilar un pis a Alzira per viure. Els que esteu ací viure de seguit i els que vivim fora d'Alzira tenir casa els finde amb els colegues i no tornar a casa els papis.

En aquestos moments busque bandolers per compartir pis i pis per compartir bandolers!

5 comentarios:

Carlos dijo...

Mestre, jo tinc varies propostes, però començe amb una prou interessant: atic duplex a la plaça Germanies 600€ al mes. (Hi ha que restar 210€ d'ajudes) Per a vore el pis entrar a www.atico5inmobiliaria.com Son 180m2 de casa 3 habitacions dobles i terrassa de 70 m2. Crec que no esta gens malament

Anónimo dijo...

Holaaaaaaaaa

XAvieeeeeeeeeeeerrr això jo no ho sabia!!!! Quan busqueu pis, (característica a tenir en compte) penseu que hi ha d'haver lloc per dormir per quan vinguin les catalanes eh!!! Bueno... que no se't oblidi, que a Tarragona, la Nuria té un apartament que ofereix... ja ho saps... jajajajaj

Motxo!!! Ja et vaig dir que a partir d'ara comentaria els blogs, tot i que no hi tingui res a veure...

Anónimo dijo...

Motxman, eixa proposta m'agrada. compartir entre tres està bé de gent. ni massa ni dos sols. a més és un àtic i habitacions dobles tot. m'apunte de moment. Qui s'apunta?

si algú coneixe més propostes q les faça saber. Juanpa, q tens per ahí?

Anónimo dijo...

Xavier jo et vaig dir que m'apuntava a lo de buscar pis pero ja tinc prou en pagar l'alquiler de Valencia. A més a més, ara tinc el segon pis lliure pa mi. Asín que me quede fora.

Però seria una gran idea incluir al mom en eixe pis...

Per cert, cuidao amb lo de l'ajuda. Si trobeu alguna cosa per alquilar i la voleu demanar mireu-se-ho bé: Minim 1 any d'alquiler. contrat de faena de 6 mesos o vida laboral anterior de 6 mesos seguits. Màxim 21000€ bruts al any. I a 2 mesos de demanar-la encara no ens ha arribat.

Ale, au cacau

Anónimo dijo...

La veritat es que ara per ara el tema del lloguer esta prou fotut perque hi han ben poquets. Farieu una bon obra si vos anareu a lo del momo en ell i aixi l'independitzareu a la "força" de sos pares. Lo mal es que xavi i motxo serieu els nous "papis" del momo. Jajaja! Parella de fet o de fet parella? Trio de Gayardones! The happy family! Ai mare quin perill!!!
Jejejejeje
Xarreu en el momo a vore que diu...