jueves, 3 de abril de 2008

Pont de Maig


Hola Bandolers, en vista de que per fí hi ha bandolers que s'animen a pujar cap a dalt per fer una visita al "mercenari" com és conegut balonmanísticament parlant aquí el " Xavieeeeeeeeeeer". Vos deixe algunes propostes per que aneu rumiant que voleu fer.
Podem anar el dijous al pirineu i fer un hidrospeed i un descens de barranc (jo recomane aquestes activitats), passar la nit a un alberg molt guapo allí o a un camping, també molt guapo amb bungalows i un pantà on es pot nadar (jo ho he fet en boles) recomane la segona opció.

El dissabte a la tarda jugue en "Barna". Per tant podem fer dues coses, passar el dia per barcelona i després de jugar surtir per calafell i no agafem cotxe o per Tarragona. O bé, passar el dia a la platja i anar a barna pel partit, ens quedem a sopar i surtim per allí.

La veritat, es poden fer moltes coses i dóna per més. Ja anireu dient qui puja i el q vos apetix fer.

Muuuuuuaaaaa

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno lo primer és lo primer: Qui puja? Per ara Mou Xarro, Neus i jo. Algú més? Peu? Mom? Ito? Herto? Rafa?

I després fem una quedada i decidim, no? o si voleu penge un altra enquesta, jejeje

Anónimo dijo...

Jeeeeeeeeee! a veure, recordeu el festival de vila-seca q vos vaig dir? ok. és el pont de maig. Així que pan ja tenim el finde montat, primer al pirineu i després de festipower!!! ale pues a cascarla.
Ara falta veure on celebrem l'aniversari!!!